Translate

10 Mayıs 2008 Cumartesi

CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.


CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.Ankete katılalım ve bunu arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim.Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir. Tepkimiz bence agir olma li ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler.CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki adrese girin. Ve yukarda resimde gösterdiklerimi yapın. Resimli anlatmak istedim ingilizce bilmeyen arkadaşlar için.



Ve sakın unutmayalım;
“Sizden bir kötülüğü gören, onu eliyle düzeltsin, gücü yetmezse diliyle düzeltsin, buna da gücü yetmezse kalbi ile buğzetsin, ama bu imanın en zayıfıdır.' HADİS

3 yorum:

  1. Adsız23:36

    O ki bize şefeat edecek, Allah işini biliyor.

    YanıtlaSil
  2. Adsız17:50

    http://www.frauen.nacktebilderlive.com/

    http://www.nacktebilderlive.com/

    frauen

    YanıtlaSil
  3. Adsız07:02

    CNN kanalı, zannediyorum diğer kanalların gerisinde! onun için reytingini artırmak istiyor olabilir.olsun daha iyi halk gerçek yüzlerini görüyor. bazen haberlerini izliyordum bundan sonra onada bakmam.
    Ahmet SOYSAL
    ELAZIĞ

    YanıtlaSil