Translate

21 Mayıs 2008 Çarşamba

CHP ve kurmayları, Önder Sav dan inciler.

Önder Sav CHP genel sekreteri. Bu adamcağız Atatürk ün bize emanet ettiği pati olan CHP nin genel sekreteri. Geçen gün bu büyük insan, yaşlı adamla muhabbet ediyor. Kısaca anlatıyorum, Yaşlı amca Önder Sav a diyoki hacca gitmek istiyorum. Önder Sav ın kuLLadığı cümle şu,
-Ne o hacca gidip araplara paramı kazandıracaksın.
Yaşlı adam ne yapsın,
-E yaşım oldu 80 gitmek lazim.
Önder Sav devrede
-Aman ha gidersinde Muhammet bırakmaz seni.

Hepinizin anladığı gibi Muhammet diye bahsettiği kişi Peygamber efendimiz.
Bu adam CHP genel sekreteri ve böylesine büyük bir saygısızlığı kameralar önünde yapabiliyor. Büyük cesaret doğrusu. İşte Atatürkün emaneti olan CHP nin başındaki adamlar bunlar. Bitmedi tabiki, bir tane olay değilki. Bir başkası cıkıyor CHP millet vekili Hz. Muhammet iLe Atatürk ü kıyaslıyabiliyor.
Her Türk insanı Hz Muhammet ile Atatürk ün yerlerinin çok ayrı olduğunu ve kesinlikle kıyaslama konusu olamayacaklarını bilir.

Kim cahil ben anlamadım. Cahillik kavramının hangi kriterlerde ele alındığınıda anlayamadım.

ALLaH aşkına CHP yi biz geri kazanmak istiyoruz. CHP gibi bir partinin bu şaklabanların elinden kurtulup gerçekten Türkiyemize faydalı bir parti olmasını istiyoruz. YEter diyorum bırakın insanların inanışlarıyla uğaraşmayı, bırakın insanları sömürmeyi, Hele heleki Bırakın ATATÜRK ü o Kimsenin lideri diiL, O tamamiyle bizim yani TÜRK MİLLETİNİN lideri. Kimse tekeline alamaz ve insanlarıda istismar edemez.

Biz gerçek manada, DEMOKRATİK, LAİK, HUKUKUN işlediği ve Kimsenin Dini inanışlarına karışılmadığı bir Tükiye istiyoruz. LAİKLİK te bu değilmi?

1 yorum:

  1. Adsız04:47

    Ne diyebiliriz ki! Bu insanlar eğitim görmüş olupta cahillikten ve ön yargılardan kurtulamamış insanlar. Bizde bu tip insanları çok fazla önemsersek havaya gireceklerdir. Onun için önemsememek gerekiyor.

    YanıtlaSil